Sun. Apr 14th, 2024

Som et tveegget sverd. Så hvis vi bruker marihuana som medisinsk medikament i flere land. På den ene siden er bruk av CBD-produkter Cannabis sativa for behandling av flere sykdommer virkelig gunstig. På den annen side er lovlig lovlighet krenket og bivirkningene ved bruk av medisinsk marihuana blir diskutert. Faktisk har behovet for marihuana som et av legemidlene i den medisinske verden eksistert i århundrer. I CBD-produkter fant forskerne komponenter av det aktive stoffet som kan være i stand til å hjelpe med behandlingen. Komponenten er en kjemisk forbindelse som kalles cannabinoider. Cannabinoider finnes i marihuana. De to aktive forbindelsene av cannabinoider som er studert inkluderer delta-9-tetrahydrocannabinol (THC) og cannabidiol (CBD). (Marihuana) for å behandle flere sykdommer som fordøyelsessykdommer kan faktisk, men i andre tilfeller som kreft, brukes marihuana bare for å redusere symptomene. Men det er fortsatt mange andre medisiner som kan brukes, så det er ikke det viktigste stoffet du velger. velg skikkelig cbd norge.

 

Imidlertid er det unntak i 28 stater i USA som Arizona, Florida og Washington som gjør at marihuana bare kan brukes til behandling av noen medisinske tilstander. Strenge regler for bruk av marihuana til medisinsk bruk i USA varierer også mellom landene. I Alaska er bruken av marihuana som medikament for eksempel begrenset til bare 28 gram for én bruk, mens i Arkansas 85 gram for en periode på 14 dagers bruk. Selv om forskning på fordelene med marihuana for det medisinske antallet ikke er så mye, rapporteres bruken av marihuana hos kreftpasienter i noen små casestudier for å redusere kvalme og svimmelhet etter cellegift. Kreftlidere ‘liker’ vanligvis cannabisbehandling gjennom mat som kaker. Likevel må bruk av marihuana i maten bruke visse tillatelser.

Strengt tilsyn med bruk av marihuana som medisinsk medikament kan ikke skilles fra bivirkningene som kan være forårsaket. Rapportert av webmd.com, i forskjellige pasientforhold, kan bruk av marihuana gjøre humørsvingninger som plutselig munter, avslappet, søvnig eller til og med bli engstelig. Disse bivirkningene kan vare 1 til 3 timer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *